Kom je ook naar onze kennissessie op het VIPcongres?

3 september 2024 - AFAS Theater te Leusden

Kennissessie Postex

Postex neemt je mee in de nieuwste ontwikkelingen van digitale klantcommunicatie en kunstmatige intelligentie. Postex maakt het nu mogelijk om met behulp van AI, op maat gemaakte communicatie te realiseren, afgestemd op verschillende doelgroepen en centraal vastgelegd. Dit stelt verzekeraars in staat om moeiteloos en zonder aanpassingen beter en compliant te communiceren met klanten. De toekomst van AI en generatieve output en de integratie van het Adyen platform zorgt voor nieuwe mogelijkheden en toepassingen, waardoor elke klant automatisch beter bediend kan worden, afgestemd op zijn of haar individuele wensen.

Arjan Graveland neemt je mee in de ontwikkelingen & roadmap van Postex

Toegangskaart
Als genodigde kan je je gratis aanmelden voor het VIPcongres en zien we je graag op 3 september 2024 in het AFAS Theater te Leusden.

Wij zijn Postex

Postex is één van de snelst groeiende technologiebedrijven in Europa. Postex investeert in en bouwt continu aan een innovatief cloudplatform dat organisaties de mogelijkheid biedt om op grote schaal berichten te transformeren naar betekenisvolle conversaties. Met onze diensten maakt u gebruik van praktijkervaringen in de financiële dienstverlening voor een succesvolle transitie naar digitaal. Postex voorziet in optimaal afgestemde campagnemogelijkheden; allemaal samengebracht binnen één centrale verzendomgeving. Resultaten: snellere en efficiëntere communicatie, kostenverlaging en een hogere klanttevredenheid.

We hebben een geweldig programma

Het VIP Congres 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door

Organisatie

Merlyn (website)

Merlyn van den Berg

Dagvoorzitter en Directeur Vista Hypotheken

Agaag van ekeren

Agaat Van Ekeren

Organisatie VIP Congres en Relatiemanager Bureau DFO

Michael nieuw

Michael Mackaaij

Voorzitter CGA en Directeur nexxbiz

Jeroen Oversteegen

Secretaris CGA en Blinqx Directeur business development

Jurjen Oosterbaan

Algemeen Directeur Bureau DFO

Dominique van der Heide Wijma

Dominique van der Heide Wijma

Professional videoproducties Passie voor je Klant

Sponsor worden, wil je ook in de spotlight op en rond het VIP Congres?

Je kunt je merk of organisatie op diverse manieren aan het VIP Congres verbinden. Stuur een e-mail aan: organisatie@vipcongres.nl