Ontmoet ons op het VIPcongres?

3 september 2024 - AFAS Theater te Leusden

Otherside at Work

Otherside at Work vertelt je in deze sessie meer over optimale gegevensintegratie in het inkomensdomein met Xpert Suite voor efficiënte (geautomatiseerde) claimafhandeling, beperking van naverrekening en betere premiebepaling.

Diederik Benders neemt je mee in de ontwikkelingen van Otherside at Work

Toegangskaart
Als genodigde kan je je gratis aanmelden voor het VIPcongres en zien we je graag op 3 september 2024 in het AFAS Theater te Leusden.

Wij zijn Otherside at Work

Vitale, gemotiveerde en wendbare werknemers maken het verschil voor zichzelf én voor anderen. Niet alleen nu en over vijf jaar, maar een heel leven lang.

In een arbeidsmarkt die digitaliseert, maar waarin de mens de motor zal blijven, geloven wij dat aandacht, betrokkenheid en communicatie bepalend zijn voor trots, veerkracht en succes. Het is ons ultieme doel om met ons softwareplatform een ecosysteem te creëren dat een bijdrage levert aan veerkrachtige werknemers en daarmee het duurzame succes van organisaties.

Daarom gaan wij voor happy professionals. Bij onze partners. Bij onszelf. Bij alles waar we ons mee bemoeien. We staan dagelijks op met de vraag hoe we met ons softwareplatform en dienstverlening het werkende leven makkelijker kunnen maken. Hoe we jou als professional optimaal kunnen ondersteunen het beste uit jezelf te halen. Hoe we jou happy maken. Dat is volgens ons de andere kant van software. Dat is Otherside at Work. 

We hebben een geweldig programma

Het VIP Congres 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door

Organisatie

Merlyn (website)

Merlyn van den Berg

Dagvoorzitter en Directeur Vista Hypotheken

Agaag van ekeren

Agaat Van Ekeren

Organisatie VIP Congres en Relatiemanager Bureau DFO

Michael nieuw

Michael Mackaaij

Voorzitter CGA en Directeur nexxbiz

Jeroen Oversteegen

Secretaris CGA en Blinqx Directeur business development

Jurjen Oosterbaan

Algemeen Directeur Bureau DFO

Dominique van der Heide Wijma

Dominique van der Heide Wijma

Professional videoproducties Passie voor je Klant

Sponsor worden, wil je ook in de spotlight op en rond het VIP Congres?

Je kunt je merk of organisatie op diverse manieren aan het VIP Congres verbinden. Stuur een e-mail aan: organisatie@vipcongres.nl