Ontmoet ons op het VIPcongres?

3 september 2024 - AFAS Theater te Leusden

Omniplan

Ontdek hoe AI de toekomst van financieel advies versimpelt:

De wereld verandert in rap tempo en dat heeft invloed op financieel advies. Omniplan ziet veel kansen die het leven van financieel adviseurs aanzienlijk makkelijker maken. Daarom nemen wij u graag mee in de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van AI.

Tijdens de presentatie vertellen we u graag meer over de komst van de 'AI adviseur' – van een digitale assistent naar volledig AI-gebaseerd robo-advies. Aan de hand van enkele cases schetst Omniplan hoe advies automatiseert door de kracht van AI. Denk aan het combineren van chatbots met betrouwbare rekentools, het gebruik van spraak-naar-tekst technologie en het automatisch vullen van dossiers, of bijvoorbeeld het snel opstellen van persoonlijke e-mails op basis van een adviesrapport. 

Een ding is zeker: financieel advies wordt steeds eenvoudiger, waardoor er meer tijd overblijft voor klantgesprekken.

Wilt u weten hoe u hier zelf al mee kunt starten? Kom dan naar onze presentatie en leer meer over de snelle ontwikkelingen van AI.

Maarten Boddeus neemt je mee in de ontwikkelingen van Omniplan

Toegangskaart
Als genodigde kan je je gratis aanmelden voor het VIPcongres en zien we je graag op 3 september 2024 in het AFAS Theater te Leusden.

Wij zijn Omniplan

Goed financieel advies mogelijk maken, daar werken we sinds 1995 iedere dag aan. Omniplan is de businesspartner voor alles rondom Personal Finance. Onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van technologie voor financieel inzicht en advies is samengebracht in ons Platform; de kern van al onze fintech oplossingen. Ons krachtige cloud-based platform biedt tal van toepassingen voor consumentenvragen rond hun financiën.

We hebben een geweldig programma

Het VIP Congres 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door

Organisatie

Merlyn (website)

Merlyn van den Berg

Dagvoorzitter en Directeur Vista Hypotheken

Agaag van ekeren

Agaat Van Ekeren

Organisatie VIP Congres en Relatiemanager Bureau DFO

Michael nieuw

Michael Mackaaij

Voorzitter CGA en Directeur nexxbiz

Jeroen Oversteegen

Secretaris CGA en Blinqx Directeur business development

Jurjen Oosterbaan

Algemeen Directeur Bureau DFO

Dominique van der Heide Wijma

Dominique van der Heide Wijma

Professional videoproducties Passie voor je Klant

Sponsor worden, wil je ook in de spotlight op en rond het VIP Congres?

Je kunt je merk of organisatie op diverse manieren aan het VIP Congres verbinden. Stuur een e-mail aan: organisatie@vipcongres.nl