Ontmoet ons op het VIPcongres?

3 september 2024 - AFAS Theater te Leusden

Missing Piece

Miising piece geeft je in zicht in, het waarom, hoe en wat van een toekomstbestendige en innovatieve werkplek anno 2024. Met name over de as van compliance, security en productiviteit in de branche.

Tom van Gelder neemt je mee in de ontwikkelingen van Missing Piece.

Toegangskaart
Als genodigde kan je je gratis aanmelden voor het VIPcongres en zien we je graag op 3 september 2024 in het AFAS Theater te Leusden.

Missing Piece gelooft in de kracht van verbinding!

Daarom staat de klant bij ons centraal en luisteren we naar jouw ambities en uitdagingen. 

Als betrouwbare Microsoft Cloud en onder andere ANVA specialist creëren we, leveren we en beheren we moderne en toekomstbestendige werkplekken zodat jij je ambities kan waarmaken en je uitdagingen kan aanpakken. 

Door onze jarenlange ervaring in de fintech, met een specialisatie in de insurancetech, weten we wat er bij jou speelt en wat jij nodig hebt om zorgeloos te kunnen werken. 

Hoogstaande service en security zijn daarbij onze prioriteiten. We centreren onze dienstverlening om jouw heen door middel van een klantteam waar alle kennis en kunde in zit die je mag verwachten. Met onze ISO 27001 certificering, onze ISAE3000 SOC2 verklaring en onze SOC SIEM dienst ben je verzekerd van de juiste security en compliance maatregelen om voorop te kunnen lopen ten aanzien van wet- en regelgeving in de branche.

De Live Workspace is waar we dit alles samenbrengen: een moderne werkplek in de cloud met Microsoft 365 als basis en alle applicaties die jij nodig hebt. Volledig door Missing Piece beheerd en beveiligd, zodat jij zorgeloos waar en wanneer je wilt kunt werken met de applicaties die je nodig hebt. 

We hebben een geweldig programma

Het VIP Congres 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door

Organisatie

Merlyn (website)

Merlyn van den Berg

Dagvoorzitter en Directeur Vista Hypotheken

Agaag van ekeren

Agaat Van Ekeren

Organisatie VIP Congres en Relatiemanager Bureau DFO

Michael nieuw

Michael Mackaaij

Voorzitter CGA en Directeur nexxbiz

Jeroen Oversteegen

Secretaris CGA en Blinqx Directeur business development

Jurjen Oosterbaan

Algemeen Directeur Bureau DFO

Dominique van der Heide Wijma

Dominique van der Heide Wijma

Professional videoproducties Passie voor je Klant

Sponsor worden, wil je ook in de spotlight op en rond het VIP Congres?

Je kunt je merk of organisatie op diverse manieren aan het VIP Congres verbinden. Stuur een e-mail aan: organisatie@vipcongres.nl