DFO logo
Jurjen Oosterbaan

DFO partner VIPcongres

Al 30 jaar is Jurjen eigenaar van Bureau DFO, Jurjen is een autoriteit op het gebied van Wft en ondersteunt bedrijven en softwareleveranciers in de financiële dienstverlening op het gebied van ondernemerschap en strategische vraagstukken. Jurjen is een veelgevraagd spreker.

Daarom is Jurjen de ideale sparringspartner voor het VIPcongres en organiseert hij samen met zijn team dit unieke event.

Toegangskaart
Als relatie van Jurjen kan je je aanmelden voor het VIPcongres en zien we je graag op 3 september 2024 in het AFAS Theater te Leusden.

Over DFO 

Bureau DFO is een onafhankelijk financieel consultancy Bureau in Hoevelaken. Wij zijn uitsluitend werkzaam in de financiële dienstverlening. Cliënten van ons Bureau zijn assurantiekantoren, verzekeringsmaatschappijen, banken en (overkoepelende) organisaties die zich op het intermediair richten. De ervaring die we de afgelopen 30 jaar hebben opgedaan, zetten wij dagelijks in om het ondernemerschap in de branche te versterken.

Een van onze klanten is de Stichting Contactgroep Automatisering, waarvoor wij vanaf de oprichting met trots het secretariaat voeren. Daarnaast zijn wij ook het congresbureau van het CGA VIP event 2024. Wij hopen je tijdens dit mooie event te ontmoeten!

 Graag tot 3 september in Leusden!

We hebben een geweldig programma

Het VIP Congres 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door

Organisatie

Merlyn (website)

Merlyn van den Berg

Dagvoorzitter en Directeur Vista Hypotheken

Agaag van ekeren

Agaat Van Ekeren

Organisatie VIP Congres en Relatiemanager Bureau DFO

Michael nieuw

Michael Mackaaij

Voorzitter CGA en Directeur nexxbiz

Jeroen Oversteegen

Secretaris CGA en Blinqx Directeur business development

Jurjen Oosterbaan

Algemeen Directeur Bureau DFO

Dominique van der Heide Wijma

Dominique van der Heide Wijma

Professional videoproducties Passie voor je Klant

Sponsor worden, wil je ook in de spotlight op en rond het VIP Congres?

Je kunt je merk of organisatie op diverse manieren aan het VIP Congres verbinden. Stuur een e-mail aan: organisatie@vipcongres.nl