Ontmoet ons op het VIPcongres?

3 september 2024 - AFAS Theater te Leusden

Bugs Bussiness

Imago Insights transformeert data van volmachten en verzekeraars op basis van het NVGA protocol in levende inzichten voor real-time besluitvorming.

Van passief werken met data naar proactief geïnformeerd worden door Imago Insights. Het faciliteert een veilige snelweg tussen volmachten en verzekeraars voor het uitwisselen van informatie die nodig is om een succesvolle samenwerking te hebben met elkaar. De uitkomst is een veilig en toekomstbestendig platform voor de verzekeringswereld"

Pepijn Bakker neemt je mee in de ontwikkelingen van Bugs Bussiness

Toegangskaart
Als genodigde kan je je gratis aanmelden voor het VIPcongres en zien we je graag op 3 september 2024 in het AFAS Theater te Leusden.

bugsbusiness

Wij zijn Bugs Business

Bugs Business is een toonaangevende, resultaatgerichte en innovatieve softwareleverancier in de verzekeringsbranche, zowel nationaal als internationaal. We benutten de potentie van het backoffice systeem waarmee jij werkt en zorgen voor gebruiksvriendelijkheid. Bij ons is de ontwikkeling van betaalbare, toekomstbestendige software nooit het doel maar een middel om de bedrijfsresultaten van onze klanten te verbeteren. We leveren software die het verschil maakt. Kortom; vereenvoudigde processen en in één overzicht duidelijk wat bij jouw klant speelt, resulterend in meer tijd en aandacht voor je klant.

We hebben een geweldig programma

Het VIP Congres 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door

Organisatie

Merlyn (website)

Merlyn van den Berg

Dagvoorzitter en Directeur Vista Hypotheken

Agaag van ekeren

Agaat Van Ekeren

Organisatie VIP Congres en Relatiemanager Bureau DFO

Michael nieuw

Michael Mackaaij

Voorzitter CGA en Directeur nexxbiz

Jeroen Oversteegen

Secretaris CGA en Blinqx Directeur business development

Jurjen Oosterbaan

Algemeen Directeur Bureau DFO

Dominique van der Heide Wijma

Dominique van der Heide Wijma

Professional videoproducties Passie voor je Klant

Sponsor worden, wil je ook in de spotlight op en rond het VIP Congres?

Je kunt je merk of organisatie op diverse manieren aan het VIP Congres verbinden. Stuur een e-mail aan: organisatie@vipcongres.nl