Soelimen Lafkiri

Commercieel DirecteurDias Software

Contact

Bezoekadres
Papendorpseweg 100,
3528 BJ Utrecht

Naar de website >

Onderwerp kennissessie

Hoe maak je de juiste keuzes voor jouw IT-landschap?

Het inrichten van een optimaal IT-landschap is een complexe aangelegenheid. Goede IT-partners zijn daarbij cruciaal. Maar hoe definieer je een goede IT-partner? Welke kennis omtrent softwareontwikkeling is er nodig om weloverwogen keuzes te kunnen maken? Waar moet je op letten? In deze innovatiesessie laten we je zien hoe je als beslisser in de verzekerings- en hypothekenmarkt (1) een goede IT-partner beoordeelt én (2) invloed uitoefent op jouw softwareleveranciers.

Sinds 2019 staat DIAS Software mede onder leiding van ervaren tech-ondernemers Ruud van der Kruk, Jelke Jansen en Ynze Sipkema. Zij hebben hun bewezen IT-innovatiestrategie meegenomen naar de verzekerings- en hypothekenmarkt. Ontdek hoe een succesvolle innovatie- en ontwikkelstrategie eruit ziet, wat belangrijke technologische keuzes zijn, welke focus in welke fase belangrijk is en wanneer je klanten moet betrekken. Na deze sessie maak je nog betere keuzes voor je IT-landschap.

Over DIAS Software

Een onafhankelijk Nederlands bedrijf, ontwikkelt software voor het financieel intermediair. Dias is al meer dan 35 jaar een vertrouwde naam en biedt een toekomstbestendige totaaloplossing voor verzekeringen, hypotheken en financieel advies.

Initiatieven & producten

De meest complete software in de markt: hypotheekavies, inkomensrisico's en analyses, productvergelijkingen, uitgebreide CRM-functionaliteit, workflow en een modern klantportaal met documentuitwisseling voor jouw klant Dias heeft het.

Overige deelnemers