Alle kennissessies

Ronde 5

15:30 - 16:00

AWI maakt impact: ontdek hoe je eenvoudig jouw klantbediening optimaliseert en in de tweede kennissessie van AWI, neemt AWI je mee in het snel en efficient inzicht in vastgoeddata van VvE's en woningcorporaties.

Invers presenteert je, hoe je op basis van open banking data, in een split second, een compleet financieel klantprofiel genereert dat u kunt gebruiken voor onboarding, inzicht, advies, voregsignalering, klantondersteuning, voorkomen van identiteitsfraude en meer. Het profiel wordt op maat samengesteld.

Ockto geeft je een uitgebreide update over, hoe je als adviseur kunt voldoen aan het Convenant Brondata, bij welke hypotheekverstrekkers je zonder documenten een hypotheek kunt afsluiten en hoe je daarvoor als adviseur de producten van Ockto & iWize kunt gebruiken.

Gert Vasse

Gert Vasse
Commercieel Directeur

Sector Orange presenteert zijn nieuwe special limit en maatwerk oplossing voor gevolmachtigden en volmacht verzekeraars zien.

TJIP

Maak kennis met TJIP's innovatieve modulaire platform en ontdek hoe het uw dienstverlening op het gebied van Verzekeren, Wonen & Lenen en Pensioenen slimmer kan maken. Neem deel aan onze boeiende sectorgerichte informatiesessies en laat u inspireren !

Advies2.0: Hoe GenAI hetwerk van de hypotheekadviseur verandert. Zorg dat je weer up to date bent van de technologische ontwikkelingen op gebied van hypotheekadvies en laat je verrassen door de innovaties van Yellowtail.

Het VIP Congres 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door

Organisatie

Michael nieuw

Michael Mackaaij

Voorzitter CGA en Directeur nexxbiz

Jurjen Oosterbaan

Algemeen Directeur Bureau DFO

Agaag van ekeren

Agaat Van Ekeren

Organisatie VIP Congres Relatiemanager Bureau DFO

Jeroen Oversteegen

Secretaris CGA en Blinqx Directeur business development

Dominique van der Heide Wijma

Dominique van der Heide Wijma

Professional videoproducties Passie voor je Klant

Sponsor worden, wil je ook in de spotlight op en rond het VIP Congres?

Je kunt je merk of organisatie op diverse manieren aan het VIP Congres verbinden. Niet alleen als deelnemer-presentator. Stuur een e-mail aan: organisatie@vipcongres.nl