Alle kennissessies

Ronde 4

14:45 - 15:15

Blinqx logo black v2

eBlinqx, de meest volledige software-suite in de Verzekerings- en Hypothekenbranche. eBlinqx is een alles-in-één platform dat zorgt voor optimale klantbinding in elke fase, waarbij de adviseur zelf selecteert wat hij of zij nodig heeft. 

Jos van driesum

Jos van Driesum
Commercial Lead

Dataconsistentie in de co-assurantiemarkt met de IDOS koppeling van de Blueriq Object Validator

In de co-assurantiemarkt liggen nog veel digitaliseringsuitdagingen. Eén van de meest dringende is het gebrek aan dataconsistentie in de keten waardoor partijen in de keten te kampen hebben met data van lage kwaliteit. Daarom heeft Blueriq een IDOS-koppeling gerealiseerd waarmee verzekeraars gestructureerde en gevalideerde data automatisch binnen kunnen halen en verwerken in hun systemen. Hiermee kunnen verzekeraars borgen dat hun data van hoge kwaliteit is en tegelijkertijd operationele kosten besparen.

Dominique de Wit

Dominique de Wit
Commercial director at Blueriq

Sam Vermeule

Sam Vermeule
Business Consultant at Blueriq

CCS geeft je een demo waarin zij op een moderne en gebruiksvriendelijke manier portefeuille conversies en commerciële product rationalisaties laten zien. Het maakt daarbij niet uit welke backoffice je gebruikt. In een tijd waarin portefeuilles worden overgenomen en producten constant veranderen, bieden wij met Paston een onmisbare tool aan.

 De wereld van Insurance Data, waar data wordt verzameld, gerationaliseerd en omgezet in inzichten onder andere met behulp van AI, terwijl we diverse bronsystemen consolideren tot bruikbare managementinformatie en conversie naar vervangende transactiesystemen moeiteloos maken, waardoor conversieangst verdwijnt en de weg naar efficiëntie wordt geopend. 

Otherside at Work vertelt je in deze sessie meer over optimale gegevensintegratie in het inkomensdomein met Xpert Suite voor efficiënte (geautomatiseerde) claimafhandeling, beperking van naverrekening en betere premiebepaling.

Postex neemt je mee in de nieuwste ontwikkelingen van digitale klantcommunicatie en kunstmatige intelligentie. Postex maakt het nu mogelijk om met behulp van AI, op maat gemaakte communicatie te realiseren, afgestemd op verschillende doelgroepen en centraal vastgelegd. Dit stelt verzekeraars in staat om moeiteloos en zonder aanpassingen beter en compliant te communiceren met klanten. De toekomst van AI en generatieve output en de integratie van het Adyen platform zorgt voor nieuwe mogelijkheden en toepassingen, waardoor elke klant automatisch beter bediend kan worden, afgestemd op zijn of haar individuele wensen.

Martijn de Wilde
Martijn de Wilde
CEO
Arjan Graveland
Arjan Graveland
Manager Operations
Vpo logo

VPO, hoe ga je verstandig om met IT-risico's?

Ben Lankhaar
Ben Lankhaar
Operationeel directeur

Het VIP Congres 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door

Organisatie

Michael nieuw

Michael Mackaaij

Voorzitter CGA en Directeur nexxbiz

Jurjen Oosterbaan

Algemeen Directeur Bureau DFO

Agaag van ekeren

Agaat Van Ekeren

Organisatie VIP Congres Relatiemanager Bureau DFO

Jeroen Oversteegen

Secretaris CGA en Blinqx Directeur business development

Dominique van der Heide Wijma

Dominique van der Heide Wijma

Professional videoproducties Passie voor je Klant

Sponsor worden, wil je ook in de spotlight op en rond het VIP Congres?

Je kunt je merk of organisatie op diverse manieren aan het VIP Congres verbinden. Niet alleen als deelnemer-presentator. Stuur een e-mail aan: organisatie@vipcongres.nl