Alle kennissessies

Ronde 3

14:00 - 14:30

bugsbusiness

Imago Insights transformeert data van volmachten en verzekeraars op basis van het NVGA protocol in levende inzichten voor real-time besluitvorming.

Van passief werken met data naar proactief geïnformeerd worden door Imago Insights. Het faciliteert een veilige snelweg tussen volmachten en verzekeraars voor het uitwisselen van informatie die nodig is om een succesvolle samenwerking te hebben met elkaar. De uitkomst is een veilig en toekomstbestendig platform voor de verzekeringswereld"

CCS geeft je een demo waarin zij op een moderne en gebruiksvriendelijke manier portefeuille conversies en commerciële product rationalisaties laten zien. Het maakt daarbij niet uit welke backoffice je gebruikt. In een tijd waarin portefeuilles worden overgenomen en producten constant veranderen, bieden wij met Paston een onmisbare tool aan.

Hyarchis

Hyarchis Hypotheek compy & datamanagement, een onmisbare schakel binnen elke oganisatie.

Netaspect logo

Netaspect presenteert haar cloud verzekeringsadministratie software platform waarmee de 'combined ICT ratio' sterk verlaagd wordt. Laat je informeren hoe je met een overstap naar Certigo Platform de productiviteit en winstgevendheid van je onderneming verhoogd.

Omniplan: Hoe AI een rol speelt in 'mass customisation' van advies. AI als de versneller van klantcommunicatie door de adviseur

Stiply digitaal ondertekenen logo

Stiply laat je zien hoe digitaal ondertekenen bijdraagt aan een efficiënt en tijdbesparend hypotheekproces.

Het VIP Congres 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door

Organisatie

Michael nieuw

Michael Mackaaij

Voorzitter CGA en Directeur nexxbiz

Jurjen Oosterbaan

Algemeen Directeur Bureau DFO

Agaag van ekeren

Agaat Van Ekeren

Organisatie VIP Congres Relatiemanager Bureau DFO

Jeroen Oversteegen

Secretaris CGA en Blinqx Directeur business development

Dominique van der Heide Wijma

Dominique van der Heide Wijma

Professional videoproducties Passie voor je Klant

Sponsor worden, wil je ook in de spotlight op en rond het VIP Congres?

Je kunt je merk of organisatie op diverse manieren aan het VIP Congres verbinden. Niet alleen als deelnemer-presentator. Stuur een e-mail aan: organisatie@vipcongres.nl