VIPcongres.nl maakt gebruik van cookies

VIPcongres.nl gebruikt cookies en verzamelt zo informatie over het gebruik van de website voor analyse en het aanbieden van voor jou relevante informatie, door ons en derden. Met je akkoord stem je hiermee in.

Akkoord
Niet akkoord

SIVI, Herman Lenferink & Robin Oostrum
extra ochtendsessie van 8:30-9:15

SIVI AFS – Volop in beweging

In deze extra ochtendsessie een korte toelichting over SIVI AFS, maar vooral aandacht voor de vele projecten die inmiddels zijn en worden uitgevoerd. O.a. projecten voor een API op basis van het SIVI AFS API-raamwerk, voor het inrichten van een database en de ontwikkeling van een proprietary API op basis van SIVI AFS uitgangspunten. Afsluitend een kort overzicht rond de ondersteuning die SIVI biedt voor SIVI AFS zoals project ondersteuning, AOS en de AFD 2.0 mappingen voor o.a. Ockto, HDN, VNAB, VIA en Pensioenregister.

Herman Lenferink   SIVI   2022

Herman Lenferink

Managing consultant
Robin Oostrum  SIVI 2018

Robin Oostrum

Keten manager
Over SIVI

SIVI is het kennis- en standaardisatie-instituut voor de financiële dienstverlening. Om digitale standaarden te ontwikkelen, analyseren we trends en onderzoeken we de impact van nieuwe technologieën.

Met de standaard SIVI AFS vormt SIVI de basis voor een digitaal ecosysteem binnen de financiële dienstverlening waarin we klanten binnen de verschillende distributievormen goed kunnen bedienen. Dit betekent dat goede uitwisseling van data mogelijk is en digitale samenwerking met voldoende ruimte voor individuele verschillen eenvoudig is te realiseren. Dit ecosysteem is een ambitieus doel en zal de komende jaren aandacht en inzet van iedereen vragen. Tegelijk is het ook een noodzakelijke agenda omdat een open digitaal ecosysteem binnen onze industrie randvoorwaardelijk is voor verdere ontwikkeling en innovatie.