VIPcongres.nl maakt gebruik van cookies

VIPcongres.nl gebruikt cookies en verzamelt zo informatie over het gebruik van de website voor analyse en het aanbieden van voor jou relevante informatie, door ons en derden. Met je akkoord stem je hiermee in.

Akkoord
Niet akkoord
Logo hdn & aegon

HDN & Aegon, Gerben Neven en Carla Hidding
extra ochtendsessie van 8:30-9:15

Wijzigings­aanvraag bestaande hypotheek wordt net zo eenvoudig als een nieuwe aanvragen!  

Altijd al willen weten wat de ontwikkelingen zijn voor Actief Klantbeheer voor hypotheek­adviseurs? Kom naar deze infosessie en hoor wat er speelt. Gerben Neven van HDN (Hypotheken Data Netwerk)vertelt over de marktontwikkelingen, wat er nu al mogelijk is op het gebied van actief klantbeheer en waarom dit prioriteit heeft voor HDN. Carla Hidding van Aegon Hypotheken geeft op haar beurt inzicht in wat de hobbels zijn als first mover en deelt de visie hoe adviseurs straks zelf aan Actief Klantbeheer kunnen doen vanuit hun eigen adviespakket.

VIP congres foto Gerben Neven

Gerben Neven

Projectmanager HDN

VIP congres foto Carla Hidding

Carla Hidding

Innovation manager
Aegon Hypotheken

Over HDN & Gerben

Verbetering is mijn drijfveer. In mijn werk bij HDN speelt het delen van data binnen de hypotheekketen, zowel brondata als actuele hypotheekdata, dan ook een belangrijke rol. Ik ben ervan overtuigd dat vrije en gestructureerde data-uitwisseling het gehele hypotheekproces voor de adviseur en daarmee automatisch voor de consument nu en in de toekomst verbetert.

De coöperatieve vereniging HDN (Hypotheken Data Netwerk) zorgt voor slimme en  veilige informatie-uitwisseling in het financiële woondomein. Hierdoor kunnen consumenten zo soepel mogelijk hun hypotheek, en daaraan gerelateerde producten, afnemen.

Over Aegon & Carla

De keten aan elkaar verbinden met digitalisering is een mooie uitdaging!  Er is nog een wereld te winnen tussen techniek en praktijk. Door samen op te trekken kun je deze bij elkaar brengen en versterken. Goede tooling opleveren voor klant, adviseur en Aegon is mijn passie.

Missie Aegon Hypotheken Het leven kan alle kanten op. Zorg dat je bent voorbereid door nú slimme keuzes te maken voor straks. Dat noemen we bij Aegon vooruitdenken.