VIPcongres.nl maakt gebruik van cookies

VIPcongres.nl gebruikt cookies en verzamelt zo informatie over het gebruik van de website voor analyse en het aanbieden van voor jou relevante informatie, door ons en derden. Met je akkoord stem je hiermee in.

Akkoord
Niet akkoord

Yellowtail Conclusion, Mirjam Fuchs

De toekomst van advies

De breakout van Yellowtail Conclusion staat garant voor een flinke dosis inspiratie over de toekomst van advies. Welke digitale oplossingen gaan de markt transformeren en welke best practices zijn er al? We nemen je mee in de wereld van early validation, adviseren op basis van netto besteedbaar inkomen en ons innovatieve hypotheekalgoritme. Ook gaan wij verder in op de nieuwste technologieën als uitgangspunt voor het hybride hypotheekproces van nu. Al met al een breakout met volop inspiratie en informatie over hoe jij jouw adviesdiensten toekomstproof kunt maken.

Mirjam fuchs yellowtail

Mirjam Fuchs

Director Wonen & Lenen
Over Yellowtail Conclusion

Yellowtail ontwerpt, bouwt en beheert al meer dan 20 jaar digitale en data-gedreven software-oplossingen voor de financiële sector. De missie van Yellowtail is het verbeteren van de kwaliteit van het financiële leven van de consument.

De producten en diensten van Yellowtail helpen om consumenten te activeren, handelingsvermogen te geven en vertrouwen te geven in het maken van (betere) financiële beslissingen. De focus ligt daarbij op het creëren van een ultieme klantervaring. Dankzij onze domeinfocus heeft Yellowtail ook diepgaande expertise van onderliggende bedrijfsprocessen, data en technologie, zoals robotics en machine learning. Yellowtail is in 2003 opgericht en sinds 2020 onderdeel van IT dienstverlener Conclusion.