VIPcongres.nl maakt gebruik van cookies

VIPcongres.nl gebruikt cookies en verzamelt zo informatie over het gebruik van de website voor analyse en het aanbieden van voor jou relevante informatie, door ons en derden. Met je akkoord stem je hiermee in.

Akkoord
Niet akkoord
4CEE Label Stiply RGB FC

Stiply, Erik van Doorn

Lijkt mijn met paint gemaakte handtekening voldoende op die van mijn ID?

Er is veel onduidelijkheid over het digitaal aanvaarden van een hypotheek. Er zijn diverse organisaties die verschillende controles uitvoeren voordat een ondertekend contract definitief wordt geaccepteerd. Een veel gehoorde is de controle van de handtekening (gemaakt met paint) met de handtekening op een identiteitsdocument. Maar is dit anno 2023 nog wel nodig? Is de consument tegenwoordig niet anders gewend?

Erik van Doorn Stiply

Erik van Doorn

Commercieel manager
Over Stiply

Stiply is een Nederlandse digitale ondertekenoplossing voor alle overeenkomsten en andere documenten, zoals hypotheekaanvragen. Stiply biedt uitgebreide authenticatiemethoden voor een rechtsgeldige digitale handtekening, is veilig en het versturen van het ondertekenverzoek is een fluitje van een cent. Met Stiply houd je meer grip op het proces, bespaar je tijd en bied je gemak en flexibiliteit voor jezelf én voor jouw klant. Stiply is zowel geïntegreerd beschikbaar in Elements of PortefeuilleSignalen alsook via een webapplicatie.