VIPcongres.nl maakt gebruik van cookies

VIPcongres.nl gebruikt cookies en verzamelt zo informatie over het gebruik van de website voor analyse en het aanbieden van voor jou relevante informatie, door ons en derden. Met je akkoord stem je hiermee in.

Akkoord
Niet akkoord

Otherside at Work, Robert van Gils

Slim en datagedreven samen­werken in de keten van inkomens­verzekeringen

Inkomensverzekeringen vragen een zeer nauwe samenwerking tussen werkgever, adviseur, volmacht, risicodrager, schadelastbeheerder en arbodienst. Door o.a. marktconsolidatie en wetgeving ontstaat steeds meer behoefte aan een integrale benadering die sterk gedreven is door data en inzicht. Tijdens deze break-out laat ik je zien hoe je dit efficiënt kunt organiseren.

Foto Robert van Gils

Robert van Gils

Business Development
Manager
Over Otherside at Work

Otherside at Work levert innovatieve software­oplossingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid en sociale zekerheid. Met 125 enthousiaste professionals werken we aan Xpert Suite: een modulair opgebouwd platform voor verzuim en arbeids­ongeschiktheid. Xpert Suite is een intelligent platform waarmee het inzicht in verzuimdossiers wordt vergroot. Het maakt slimmere maatwerk­begeleiding mogelijk voor werkgevers, (arbo)dienst­verleners, verzuim­interventie­bedrijven, volmachten en schadelast­beheersers. Xpert Suite ondersteunt ruim 2,7M werknemers en levert een meetbare bijdrage aan de duurzame inzetbaarheid van werknemers.