VIPcongres.nl maakt gebruik van cookies

VIPcongres.nl gebruikt cookies en verzamelt zo informatie over het gebruik van de website voor analyse en het aanbieden van voor jou relevante informatie, door ons en derden. Met je akkoord stem je hiermee in.

Akkoord
Niet akkoord
Hypotheekbond nhb logo

Hypotheekbond, Dennes Roes & Jos van Driesum

Voor altijd in de broekzak van je klant - de meest proactieve mijnomgeving!

Wat als woonconsumenten eenvoudig al hun financiële behoeften op één plek kunnen beheren, zelfs onderweg? In deze sessie zie je hoe de nieuwe Uwkluis klantomgeving én app centraal staan bij een naadloze flow van beproefde en nieuwe oplossingen van diverse HFBG labels: Elements’ CRM, Fastlane Advies en PortefeuilleSignalen. Achter één inlog voor het hele kantoor, dat tijd wint voor waardevol, proactief advies. En altijd binnen handbereik voor hun relaties.

Dennes Roes NHB

Dennes Roes

Innovator
Josvandriesum

Jos van Driesum

Commercial lead
Over Hypotheekbond

Hypotheekbond zorgt dat vestigingen van franchiseketens uniform werken aan actief klantbeheer en -behoud. Bij geldverstrekkers zetten wij onze expertise in voor het uitrollen van betere proposities. Serviceproviders verbreden met onze uitgebreide software suite eenvoudig hun support aan aangesloten adviseurs. En het intermediair zelf? Dat haalt al meer dan 15 jaar alle potentieel uit een groeiende klantenportefeuille en gebruikt nu ook de nieuwste Fastlane adviessoftware voor een razendsnelle hypotheekaanvraag.