VIPcongres.nl maakt gebruik van cookies

VIPcongres.nl gebruikt cookies en verzamelt zo informatie over het gebruik van de website voor analyse en het aanbieden van voor jou relevante informatie, door ons en derden. Met je akkoord stem je hiermee in.

Akkoord
Niet akkoord
LogoDocDigi2023 a

DocDigi, Rob Timmermans

DocDigi: automatisch genereren van een compliant adviesrapport

DocDigi is speciaal ontworpen voor kwaliteitsgerichte adviseurs. Je gebruikt je vertrouwde adviessoftware om berekeningen te maken en aanvragen te verzenden, net zoals je gewend bent. Vervolgens upload je het dossier naar DocDigi via je adviespakket. Indien nodig vul je het dossier verder aan, motiveer je specifieke keuzes. DocDigi gaat dan aan de slag met het schrijven van een adviesrapport in jouw gewenste stijl. Door gebruik te maken van DocDigi bespaar je tijd, verhoog je de kwaliteit, voldoe je aan de eisen van de toezichthouder en blijf je als vooruitstrevende hypotheekadviseur de concurrentie een stap voor.

Foto Rob Timmermans

Rob Timmermans

Technisch directeur

Over DocDigi

Bespaar tijd, verhoog de kwaliteit en maak adviesrapporten die de klant begrijpt! Het samenstellen van het adviesrapport in reguliere adviessoftware is een tijdrovende klus. Dat moet slimmer kunnen, dachten hypotheekadviseur Jan Willem Smit en autoriteit in de hypotheekwereld Rob Timmermans. Zo werd DocDigi geboren.

DocDigi herkent situaties en activeert slimme tekstvelden die vervolgens op de juiste plek in het rapport worden geplaatst. Jouw klanten worden tijdens het adviestraject verrast door een laagdrempelig en consumentvriendelijk adviesrapport dat ze direct begrijpen. Door de eigentijdse lay-out is het rapport hét visitekaartje van jouw kantoor.