VIPcongres.nl maakt gebruik van cookies

VIPcongres.nl gebruikt cookies en verzamelt zo informatie over het gebruik van de website voor analyse en het aanbieden van voor jou relevante informatie, door ons en derden. Met je akkoord stem je hiermee in.

Akkoord
Niet akkoord

DIAS Software, Soelimen Lafkiri

Laat IT je business faciliteren, niet dicteren

Hoe zorg je ervoor dat IT je business faciliteert en niet dicteert? Kenmerkend voor onze markt is dat innovaties achterblijven, er veel verschillende IT-aanbieders zijn en er regelmatig verouderde technologie wordt gebruikt voor cruciale bedrijfsprocessen. Daardoor missen we als branche kansen! En dat kan anders. Vanuit DIAS Group laten we je zien wat de grootste oorzaken zijn van de IT-uitdagingen waar we als branche voor staan (en dat zijn er meer dan je denkt!), welke kansen we missen en hoe we dat kunnen verbeteren.

We nemen je mee in de laatste ontwikkelingen, delen onze visie en dagen je uit om daar onderdeel van te zijn. Want het lukt alleen als we de krachten bundelen. Je bent van harte welkom! Kom naar deze sessie en profiteer van nieuwe kansen! Hij vormt een vervolg op de succesvolle sessie van vorig jaar: Zet een winnende digitale strategie neer.

Soelimen Lafkiri

CCO DIAS Group
Over DIAS Software

DIAS Software ontwikkelt met zo’n 60 ondernemende en enthousiaste collega’s software voor verzekerings- en hypotheekadviseurs. Hiermee zijn we al ruim 40 jaar marktleider in onze markt, met het unieke softwareplatform DIAS EEN. We werken met de nieuwste bewezen technologieën en passen onze software continu aan de ontwikkelingen en vraag van de dynamische en complexe verzekerings- en hypothekenmarkt.

Sinds 2019 kent DIAS nieuwe Nederlandse eigenaren met ruime ervaring in de verzekerings- en hypothekenwereld én langdurige en uitgebreide kennis van IT en het succesvol omzetten van software naar de cloud. DIAS Software maakt nu deel uit van de DIAS Group. Hierbinnen wordt volop en voor de lange termijn geïnvesteerd in de snelle ontwikkeling en groei van ons nieuwe unieke softwareplatform. En met succes. Niet voor niets gebruiken bijvoorbeeld Hypotheek Visie, YouSure en Herenvest onze software.