VIPcongres.nl maakt gebruik van cookies

VIPcongres.nl gebruikt cookies en verzamelt zo informatie over het gebruik van de website voor analyse en het aanbieden van voor jou relevante informatie, door ons en derden. Met je akkoord stem je hiermee in.

Akkoord
Niet akkoord

Bugs Business, Pepijn Bakker

Duizenden klanten, 2 tot 1000 medewerkers, één platform

Informeer, beheer en communiceer met jouw klanten vanuit één platform. Verzekeren is vaak complex. Jij bent de persoon die jouw klanten vertrouwen. Jij geeft advies over welke risico’s ze wel of niet verzekeren. Hoe mooi is het dat jij jouw advies en hun (ver)zekerheid 24/7 inzichtelijk kan maken via een platform? Een platform dat specifiek voor de verzekeringsmarkt is ontwikkeld. Verbeter de datakwaliteit in jouw bedrijf en weet zeker dat je aan de zorgplicht voldoet. Laat zien wat jouw toegevoegde waarde is. Het Imago platform is er voor jou, je collega’s én jouw klanten. Ontdek het tijdens het VIP-event van de CGA op 4 juli 2023.

Pepijnbakker bugsbuisness

Pepijn Bakker

Chief product & industry officer

Over Bugs Business

Bugs Business is een toonaangevende, resultaatgerichte en innovatieve softwareleverancier in de verzekeringsbranche, zowel nationaal als internationaal. We benutten de potentie van het backoffice systeem waarmee jij werkt en zorgen voor gebruiksvriendelijkheid. Bij ons is de ontwikkeling van betaalbare, toekomstbestendige software nooit het doel maar een middel om de bedrijfsresultaten van onze klanten te verbeteren. We leveren software die het verschil maakt. Kortom; vereenvoudigde processen en in één overzicht duidelijk wat bij jouw klant speelt, resulterend in meer tijd en aandacht voor je klant.