VIPcongres.nl maakt gebruik van cookies

VIPcongres.nl gebruikt cookies en verzamelt zo informatie over het gebruik van de website voor analyse en het aanbieden van voor jou relevante informatie, door ons en derden. Met je akkoord stem je hiermee in.

Akkoord
Niet akkoord

Blueriq, Renee Albrecht en Sam Vermeule

Hoe duurzaam is jouw waardeketen? Ontdek hoe wij samen een duurzame toekomst (moeten) realiseren en ACT NOW!

De Europese Commissie heeft de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) goedgekeurd om de kwaliteit en transparantie van duurzaamheidsverslaggeving te vergroten. Grote ondernemingen moeten duurzaamheid integreren in hun bedrijfsvoering, rapporteren en laten controleren. Deze verplichtingen beïnvloeden de gehele waardeketen, inclusief kleinere bedrijven. Wat zijn de rapportageverplichtingen van de EU en gelden deze ook voor hypotheken, verzekeringen en pensioenen? Welke uitdagingen en kansen brengen deze verplichtingen met zich mee? Kennistechnologie kan helpen bij het bepalen van benodigde data, waar deze vastgelegd moet worden, wie deze deelt en hoe dit verwerkt wordt in rapportages over de gehele waardeketen.

Renee Albrecht Vierkant

Renee Albrecht

Business Engineer

Sam Vermeule vierkant

Sam Vermeule

Business Engineer

Over Blueriq

Iedereen heeft recht op perfecte, persoonlijke en efficiënte dienstverlening bij de overheid, financiële dienstverleners en andere organisaties. Daarom ontwerpen wij voortreffelijke klantbediening, waarbij we altijd beginnen bij het doel van de klant. We creëren dynamische en efficiënte processen die elke klant persoonlijk helpt om zijn doel snel te bereiken. Onze softwareoplossingen maken het namelijk mogelijk om klantprocessen te modelleren, onderhouden en snel naar de markt te brengen. Voor onze experts en software is geen proces te complex. Met meer dan 25 jaar ervaring en extreme gedrevenheid helpen wij elke organisatie het verschil te maken voor zijn klanten.