VIPcongres.nl maakt gebruik van cookies

VIPcongres.nl gebruikt cookies en verzamelt zo informatie over het gebruik van de website voor analyse en het aanbieden van voor jou relevante informatie, door ons en derden. Met je akkoord stem je hiermee in.

Akkoord
Niet akkoord
AWI logo geel

AWI, Paul Hijmans en Joost Roex

Je klant­beleving optimaliseren door processen te versnellen met gebruik van Product Engines

Met behulp van het AWI platform (AWI Orchestra) kun je de verzekerings­producten inclusief business logica ontsluiten naar de diverse gebruikers. Zowel consumenten en zakelijke relaties als adviseurs en acceptanten. De businessrules en premieregels (Product Engines) zijn op één plek gedefinieerd, waarbij de aanvullende businessrules inclusief logica naar jouw andere systemen ontsloten wordt. Alle complexe businessrules zijn vastgelegd, inzichtelijk en goed te ontsluiten naar andere applicaties in jouw IT-landschap.

Paul Hijmans AWI

Paul Hijmans

Directeur
Joost Roex AWI

Joost Roex

Account director
Over AWI

AWI ontwikkelt al sinds 1988 software voor de verzekeringsbranche en biedt hiermee oplossingen voor serviceproviders, volmachten, intermediairs, eindklanten en verzekeraars (zakelijk en particulier). Onze drijfveer is efficiëntie te brengen in dagelijkse werkaamheden van onze klanten. We staan voor kwaliteit, aandacht en groei.

AWI is onderdeel van Inpact.