WeGroup, Arjuna Bosch met Ronald Rongen (ANVA)

Klantgericht, pro-actief adviseren: een datagedreven aanpak

Hoe gebruik je jouw klantdata optimaal voor een efficiënte en proactieve dienstverlening? Samen met onze partner ANVA bieden we een geïntegreerde aanpak voor effectieve risicoanalyses en adviezen op het gebied van schadeverzekeringen en preventie. Door uitgebreide koppelingen aan twee kanten zorgen we voor een enorme efficiencyslag. Hiermee geef je je dienstverlening een boost, bespaar je tot 50% tijd en voorkom je fouten gedurende het hele proces. Ontdek hoe de nieuwste technologie van WeGroup naadloos aansluit op jouw ANVA inrichting. Wij maken innovatie beschikbaar voor iedereen.

ArjunaBosch WeGroup

Arjuna Bosch

Countrymanager WeGroup NL

Ronald Rongen

Ronald Rongen

Partnermanager ANVA

Over WeGroup

WeGroup is een data-gedreven distributieplatform dat het inventariseren en adviseren van preventiemiddelen en verzekeringen eenvoudig en efficiënt maakt voor intermediairs, volmachtbedrijven en verzekeraars. Gebruik de data uit je CRM systeem, aangevuld met verschillende externe databronnen om eenvoudig en efficiënt de risico's- en behoeften van je particuliere of zakelijke klanten in kaart te brengen.

Op basis van de scan wordt vakkundig preventie- en verzekeringsadvies voorgesteld. Met dit advies, aangevuld met onder andere offertes en een actielijst wordt een professioneel adviesrapport opgesteld welke met trots gedeeld kan worden met de klant. ‍ WeGroup is een flexibel platform, standaard gevuld met professionele verzekeringskennis.