Sector Orange, Bram Doveren & Quintin Nouwen

Nieuwe IT infrastructuur moderniseert de verzekeringsbranche

Infinios als fundament om sneller en flexibeler met elkaar samen te werken in onze branche.

De technologie ontwikkelt zich nog steeds razendsnel. Web 3.0 is gelanceerd en dat maakt een nieuwe inrichting van de keten mogelijk waarbij centrale systemen worden uitgeruild voor een netwerk. In deze presentatie kijken we naar de eerste toepassingen gebaseerd op deze nieuwe technologieën die nu al worden uitgerold. Op basis dit fundament wordt een nieuwe infrastructuur ontwikkeld voor de verzekeringsbranche. We gaan dieper in op het programma Transparante Schade Vrije Jaren (TSVJ) en de ontwikkelingen van distributie van volmacht productlogica en regels.

Bram doveren.240x0

Bram Doveren

Managing partner, CEO

Quintin.240x0

Quintin Nouwen

Managing partner, CCO

Over Sector Orange

Sector Orange richt zich op het ontwikkelen van klantspecifieke en innovatieve ict-concepten voor de verzekeringsindustrie. Dankzij onze diepe domeinkennis, agile organisatie en het cloudplatform zorgt Sector Orange voor het ontwikkelen van nieuwe online bedieningsconcepten en digitale klantreizen. Sector Orange ondersteunt haar partner al sinds haar oprichting met oplossingen voor partijen als Allianz, Nedasco en stichting EPS.

De samenwerking met onze partner maakt het voor ons mogelijk de innovatie en vernieuwing te delen met veel partijen in de verzekeringsbranche, gezien de vraagstukken die nu spelen in de verzekeringsbranche geen moment te vroeg. Door onze kennis en samenwerkingen kunnen we onze klanten nog meer snelheid geven op de implementaties van diverse proposities, zoals de koppeling van het nieuwe VPI Dialoog aan front-end oplossingen die Sector Orange ontwikkelt.