Omniplan, Maarten Boddeus & Linda Kuiper

Engaged advice – Omniplan ‘en route’ met product-led design voor een betrokken consument

Als hypotheekverstrekkers willen we allemaal een ‘engaged’ consument tijdens het hypotheekadviestraject. Maar wat betekent dat en hoe selecteren we die softwarefeatures die de consument echt belangrijk vindt en de adviseur ondersteunt? Wat is de ‘build trap’ en hoe voorkom je slechte gebruikerservaringen?  

Maarten Boddeus (Omniplan) en Linda Kuiper (Keen design) nemen je mee in de wereld van UX en product led design. Dit illustreren zij aan de hand van van ‘Engaged Advice’; hoe te komen van concept naar oplossing? Leer, denk en participeer* door een half uurtje in de huid van een product team te kruipen. 

Maarten Boddeus(1)

Maarten Boddeus

Directeur product & markt

Linda Omniplan

Linda Kuiper

UX Consultant
Keen Design

Over Omniplan

Omniplan de specialist in financieel adviessoftware. Goed financieel advies mogelijk maken, daar werken we sinds 1995 iedere dag aan. Zodat onze gebruikers beschikken over de beste software om financiële en fiscale berekeningen te maken en te geven. Als geen ander weten wij dat uitgebreide rekenfuncties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor adviseur en klant van groot belang zijn om gezonde financiële beslissingen te nemen en te monitoren.

De oplossingen van Omniplan zijn geschikt voor het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor de grootzakelijke financiële markt. Onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van technologie voor financieel inzicht en advies is samengebracht in ons Personal Finance Platform; de kern van al onze FinTech oplossingen. Dit krachtige cloud-based platform, biedt tal van toepassingen voor consumentenvragen rond hun financiën.