Insurance Data, Lex de Bruijn

Data rationaliseren, combineren en voorspellen

Tijdens deze sessie leer je de essentiële stappen van het Business Intelligence-proces kennen. We behandelen onderwerpen zoals dataverzameling, datarationalisatie, datacombinatie en datatoegankelijkheid. Ook verkennen we dashboarding, signalering en voorspellingen. Ontdek verschillende bronnen en technieken om waardevolle gegevens te verzamelen.

Lex de Bruijn laat je zien hoe je gegevens kunt valideren, filteren en transformeren voor betrouwbare informatie. Combineer diverse databronnen voor holistische inzichten en gefundeerde beslissingen. Maak gegevens toegankelijk via rapporten, dashboards en self-service analytics. Gebruik dashboards om KPI's te volgen en trends te identificeren. Ontdek de krachtige mogelijkheden van signalering en voorspellingen met behulp van AI en historische data.

Lex de bruijn insurancedata

Lex de Bruijn

CEO

Over Insurance Data

Insurance Data biedt een business intelligence oplossing voor de verzekeringsbranche. Binnen deze oplossing wordt data verzameld, gerationaliseerd, geanalyseerd en uiteindelijk gevisualiseerd.

Insurance Data kan data van verschillende bronnen ontsluiten en combineren. Hierbij kunt u denken aan data uit de polisadministratie, telefoniecentrale, een front-office applicatie, de boekhouding, de salarisadministratie en eventuele eigen databronnen. Binnen Insurance Data wordt gebruik gemaakt van generieke datamodellen, waardoor er standaard een uitgebreide set aan waardevolle dashboards geleverd kan worden. Hiernaast is ook ruimte voor maatwerk of eigen ontwikkeling.