Figlo, Nathan Brouwer - met Martin Koot & Mirjam Fuchs

Marktbrede prevalidatie in de hele keten: een innovatieve aanpak

In deze sessie zullen Martin Koot (Moneyview), Mirjam Fuchs (Yellowtail) en Nathan Brouwer (Figlo) u op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van prevalidatie. Met behulp van de actuele marktbrede acceptatiecriteria geleverd door Moneyview heeft Yellowtail de Hypact Validator ontwikkeld, een oplossing gebouwd op RuleCube. Figlo heeft de functionaliteit van de Validator beschikbaar gemaakt in Figlo Hypotheken.

De Hypact Validator fungeert als een "single point of definition" voor marktbrede acceptatieregels. Het evalueert meer dan 70 voorwaarden per maatschappij en per product om te bepalen of een aanvraag passend is. Deze oplossing wordt inmiddels op diverse plekken in de gehele keten toegepast, bijvoorbeeld voor consumenten (Ingage robo-hypotheekadvies), adviseurs (Figlo Hypotheken), acceptanten/mid-office medewerkers (DAK Hypact Hub) en geldverstrekkers. Mis deze kans niet om deel te nemen aan de sessie en u te laten meenemen in de boeiende wereld van prevalidatie. Schrijf u snel in!

NathanBrouwer figlo

Nathan Brouwer

Enterprise account executive

Martin Koot

Martin Koot

Business manager financieel
advies (MoneyView)

Mirjam Fuchs

Mirjam Fuchs

Directeur Wonen en Lenen
(Yellowtail)

Over Figlo

Figlo biedt al meer dan 25 jaar innovatieve oplossingen waarmee we in staat zijn om financiële professionals en hun klanten te helpen om hun financiële toekomst te begrijpen en te beïnvloeden.

Financieel inzicht zorgt voor financiële bewustwording. Financiële bewustwording creëert gemoedsrust en veerkracht. Onze oplossingen worden gebruikt in diverse markten binnen de financiële sector, waaronder financieel adviseurs, accountants, banken, pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen.