Faster Forward, Jac van Oers & Mayra Olgers

Uitmuntende klantreizen met moderne software

Jac van Oers en Mayra Olgers vertellen hoe je uitmuntende klantreizen creëert met moderne software én tijd bespaart op je dagelijkse werkzaamheden. Dit doe je bijvoorbeeld met moderne klantportalen, online formulieren, slim ingerichte websites, rekenprogramma’s en krachtige CRM software in de cloud. Met een alles-in-één platform heb je namelijk meer overzicht en meer tijd over voor persoonlijk klantcontact. Zo creëer je meer tevreden klanten en positieve mond-tot-mond reclame.

Jac van oers ff

Jac van Oers

Manager business consultants

Mayra ff

Mayra Olgers

Business consultant

Over Faster Forward

Elements van Faster Forward is de beste administratiesoftware voor financieel dienstverleners. Dagelijks ontzorgen we ruim 4.000 adviseurs bij 1.000 organisaties in de financiële sector. Van het verzekeringskantoor op de hoek tot landelijke adviesketens voor hypotheken en serviceproviders.

Iedere organisatie die werkt met Elements heeft één overzichtelijk systeem dat alle processen stroomlijnt. Geen tijdrovende aanvragen en administratie, maar digitale communicatie met aanbieders, collega's en klanten. Zo blijft er meer tijd over voor persoonlijk advies en klantcontact.