Datakeeper, Joris Lange

Ontvang brondata met Datakeeper: data minimalisatie en klanttevredenheid maximalisatie!

Datakeeper is een digital identity wallet. Met Datakeeper wordt het uitwisselen van gegevens veilig en makkelijk gemaakt en is de gebruiker | consument altijd volledig in controle over zijn | haar data!

Alle brondata die via Datakeeper wordt gedeeld is vooraf gevalideerd. Wat partijen ontvangen is dus fraudebestendig. Datakeeper deelt daarnaast alleen de minimale set van benodigde gegevens. Zodoende is de privacy van consumenten beter gewaarborgd. Uitgevers van data kunnen niet zien met welke partijen gebruikers hun gegevens delen.  En data worden decentraal opgeslagen op de smartphone. Er is dus geen centrale database die eventueel gehacked kan worden. Ik vertel en demonstreer je graag hoe Datakeeper werkt en hoe je jouw customer journey en klanttevredenheid kunt verbeteren!

Joris Lange profiel I

Joris Lange

CEO | Boss of all things

Over Datakeeper

Datakeeper is in 2017 begonnen met het van de onderliggende technologie van Datakeeper, gebaseerd op de principes van Self Sovereign Identity. Datakeeper wordt nu gebruikt bij de verhuur en verkoop van woningen (commercieel vastgoed), het verstrekken en beheren van een hypotheek, het onboarden van klanten (KYC en KYB) en processen rondom de UBO’s.