Vip conges footer log
Zien we jou op het VIP Congres 2024, op 3 september?
VIP Congres '24 op 3 september!
Goed nieuws! Na twee succesvolle edities krijgt hét innovatie- en netwerkevent voor directie en ict-beslissers bij banken, verzekeraars, adviesketens en volmachtbedrijven een vervolg.

Hieronder lees en beleef je hoe dat in 2023 was... Stay tuned voor meer info over 2024, of meld je vast aan als early bird.

Maar liefst 549 aanwezigen stromen op 4 juli even voor tienen de grote zaal in van het AFAS Theater in Leusden. CGA voorzitter Michael Mackaaij en dag­voorzitter Boudewijn van Uden heten hen van harte welkom bij een wervelende inspiratiedag. Afgaand op de feedback van deelnemers en bezoekers komt die belofte 100% uit.

Na prachtige eye openers door tijdgeest­analist Christine Boland ⎆ en een confronterend maar optimistisch relaas door Jan Berndsen van de AFM verdeelt de menigte zich over negen zalen. Hier worden gedurende de dag vier rondes kennis-sessies gegeven. Het aantal be­zoekers loopt dan op tot 638. 

Het zijn met name directieleden en ict-beslissers van banken, verzekeraars, advies­ketens en volmacht­bedrijven die hun kennis updaten bij de 34 service- en software bedrijven op het gebied van fintech en insuretech. De sfeer is uitstekend. Programma, aankleding en verzorging maken het VIP Congres opnieuw een geweldige netwerkplek.

Met een kaleidoscoop van nieuwe AI-toepassingen trekt Jarno Duursma om vijf uur weer een volle theaterzaal. Chat GPT met humor? De Paus in een puffercoat? What's next? Toch is ook zijn slotsom dat de menselijke factor een wezelijke blijft. Genoeg stof dus voor tijdens de afsluitende borrel van VIP'23.

 ROD6439
 ROD6605
 ROD6373
Aftermovie 2023

Meer over de deelnemers

Het VIP Congres is een initiatief van de Contactgroep Automatisering. Meer over de deelnemende organisaties vind je op de CGA website.