Jurjen Burghgraef

Directeur
Burghgraef van Tiel
Troostwijk Digital

Contact

Bezoekadres
Veembroederhof 115,
1019 HD Amsterdam

Naar de website >

Onderwerp kennissessie

Algoritme gestuurd risicobeheer van verzekeringsportefeuilles

Krijg inzicht over gehele portefeuilles door geautomatiseerde waarderingen. Koppel hier vervolgens alle onderliggende data uit inspecties aan, om een totaal risicobeeld van de portefeuille te krijgen en hier gerichte preventiemaatregelen op toe te passen. Laat u ondersteunen in de monitoring, opvolging en afhandeling van deze preventiemaatregelen. Jurjen Burghgraef en Koen Willems laten u zien hoe al deze data voor onze klanten tot nieuwe mogelijkheden leidt.

Over Troostwijk Digital

Algoritme-gestuurd risicobeheer van verzekeringsportefeuilles

Krijg inzicht over gehele portefeuilles door geautomatiseerde waarderingen. Koppel hier vervolgens alle onderliggende data uit inspecties aan, om een totaal risicobeeld van de portefeuille te krijgen en hier gerichte preventiemaatregelen op toe te passen. Laat u ondersteunen in de monitoring, opvolging en afhandeling van deze preventiemaatregelen.  

Troostwijk digital is een ijzersterke combinatie van de volgende kennis en expertise, allemaal binnen de Troostwijk groep: 

  • Expertise op het gebied van risico inspecties door Burghgraef van Tiel 
  • Kennis en ervaring van waarderingen door Troostwijk 
  • Geïntegreerd op het risico management SaaS platform van Oodit  

Trends en ontwikkelingen

Nooit eerder was het belang van gedegen risicomanagement zo duidelijk. De omgeving wordt steeds complexer, stakeholders en toezichthouders hebben hoge verwachtingen en belangrijke beslissingen van het management vereisen snelheid en een zorgvuldige afweging.