Dennis Hollander

Businessline manager
  
Topicus

Contact

Bezoekadres
Singel 25,
7411 HW Deventer

Naar de website >

Onderwerp kennissessie

Pre-validatie op je acceptatiebeleid in alle fases van de klantreis

Een huis kopen is al spannend genoeg, zeker in deze oververhitte markt. Als consument wil je in dit grootse moment snel weten waar je aan toe bent en niet weken in onzekerheid zitten. Vooraf valideren of de hypotheek past of hoe het eventueel wél zou kunnen passen, vergroot de kans op een positieve uitkomst, maakt het proces efficiënter en verlaagt de doorlooptijd. Verder versterkt het de adviseur in zijn rol en geeft het focus op het advies in plaats van de bemiddeling. Dit alles geeft de noodzaak van pre-validatie weer. Het kan en moet een belangrijkere rol gaan spelen binnen het hypotheekproces. In onze kennissessie nemen we je graag mee in onze visie hierop.

Over Topicus 

Wij maken met IT het onmogelijke, mogelijk. Met innovatieve software platformen, digitale ecosystemen, waarin de mens centraal staat. Platformen waarin we mensen, data en systemen met elkaar verbinden. In de financiële sector willen we financiën begrijpelijk en overzichtelijk maken voor iedereen. Samen met banken, adviseurs en andere financieel dienstverleners ontwikkelen we slimme systemen. Het verbinden van verschillende systemen waardoor je al je financiële gegevens op één plek en in één overzicht kan bekijken en beheren. Een overzicht waarmee, je samen met je financieel adviseur, verantwoorde geldkeuzes kan maken voor nu en in de toekomst. 

Initiatieven

Delen, dat doen we graag! Zowel onze IT-oplossingen als onze kennis. We vertellen onze visie op de nieuwste IT-ontwikkelingen, maar duiken ook met alle plezier de diepte in en nemen je daar in mee.

Met ons eigenzinnige, sociale en verbindende karakter, veranderen we zelf de markten actief. Samen met klanten willen we ondernemen, vernieuwen en innoveren. We stellen traditionele en gedateerde (werk)processen ter discussie en werpen een kritische blik op bestaande ketens. Wij ontwikkelen innovatieve software platformen; digitale ecosystemen waarin de mens centraal staat. Platformen waarin we mensen, data en systemen met elkaar verbinden. We bouwen dagelijks aan Impact met IT.