Maarten de Jonge

Strategisch Marketing manager
TJIP

Contact

Bezoekadres
Informaticalaan 5,
2628 ZD Delft

Naar de website >

Onderwerp kennissessie

Processen moeten sneller, persoonlijker en flexibeler

Een slimme klantreis begint daar waar de klant is. Dat betekent dat je als financieel dienstverlener flexibel en snel wilt kunnen inspelen op de wensen die binnen een distributiekanaal van een klantreis leven. Met behulp van TJIP Smart Platform leveren wij daarvoor een aantal modules. In deze sessie lichten wij de voordelen van een op services gerichte ICT-architectuur toe.  In een korte demo laten wij u zien hoe u met slimme services en formulieren kostbare tijd kunt besparen en uw klanten de dienstverlening kunt geven die ze verdienen.

Over TJIP

Mensen staan niet dagelijks stil bij de toekomst, maar ze willen later wel kunnen leven zoals zij dat graag willen. En dus is het belangrijk om de juiste financiële keuzes te maken. Veel mensen vinden dat knap ingewikkeld. Het is al lastig om te weten wat je nu belangrijk vindt, laat staan in de toekomst. Bovendien is het aanbod zo groot dat je moeilijk kunt bepalen wat voor jou het beste is.

Aanbieders en adviseurs willen mensen graag goed begeleiden. Maar dat blijkt vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Want alles verandert continu: de markt, regelgeving, wat mensen belangrijk vinden. En wat werkt voor de een werkt niet voor de ander. TJIP gelooft dat dit veel beter kan. Belangrijke financiële keuzes moet je met vertrouwen kunnen maken. Daarom gaat TJIP de strijd aan met complexiteit. En maakt daarbij volop gebruik van zijn typische Delftse innovatiekracht.

Onze Smart Journeys

Het kiezen, afsluiten en aanpassen van financiële producten kan behoorlijk complex zijn. We creëren smart journeys voor financieel dienstverleners die slim gebruik maken van data en expertise zodat gebruikers overzicht en inzicht krijgen en met vertrouwen de juiste keuzes kunnen maken.

  • Financieel plannen
  • Wonen
  • Verzekeren

Onze oplossingen passen binnen bestaande governance structuren. TJIP is ISO en FIRA gecertificeerd.