Jos van Driesum

Commercial Lead
De Nationale Hypotheekbond

Contact

Bezoekadres
Diemermere 1
1112TA DIEMEN

Naar de website >

Onderwerp kennissessie

Nieuw: slim schakelen binnen één all finance platform vergroot rendement portefeuille

Voortgekomen uit de Nationale Hypotheekbond biedt de Holland Financial Business Group inmiddels één integraal software-platform. Een all finance oplossing die consumenten bindt vanaf hun oriëntatie op een woning, hypotheek, de verzekeringen en bijvoorbeeld hun pensioen. Advisering, afsluiten en uiteraard actief beheer — met nieuwe, slimme opties waaronder een nieuwe mijn-omgeving — zijn daarop even soepele als relevante vervolgstappen die het kantoor in beeld en relevant houden. Jos rijgt de laatste wapenfeiten aan elkaar en geeft u een glimps op wat aanstaande is.

Over de Nationale Hypotheekbond

De Nationale Hypotheekbond doet doorlopend onderzoek naar de hypotheekmarkt en ontwikkelt technologische oplossingen die consumenten én adviseurs voorzien van concrete, actuele en transparante informatie. Belangrijk tijdens het afsluiten van een nieuwe hypotheek, maar zeker ook gedurende de gehele looptijd ervan. Alles met het doel de consument optimaal te laten profiteren zodra productinnovaties of wetswijzigingen dat mogelijk maken

Initiatieven & producten

Rondom de kern van Portefeuillesignalen.nl als proactieve CRM software en diverse slimme rekentools zijn er o.a. de volgende services en hulpmiddelen voor de financiële adviespraktijk:

In één overzicht gevat onder de koepel van HFBG.nl.

ISO 27001 & ISAE 3402

De beveiliging van klantdata en de beschikbaarheid van onze dienstverlening heeft altijd de hoogste prioriteit. Onze werkwijze is nu echter ook geformaliseerd, Wij zijn er trots op dat de Nationale Hypotheekbond ISO 27001 & ISAE3402 gecertificeerd is. De geslaagde audit en de periodieke audits tonen aan dat we voldoen aan alle punten van deze  standaard voor informatiebeveiliging.