Martin Koot

Business Manager
MoneyView

Contact

Bezoekadres
Prinsengracht 468,
1017 KG Amsterdam

Naar de website >

Onderwerp kennissessie

Jouw marktpositie, elke dag actueel

Beleggen is populair. Het productaanbod is groot en sterk in beweging. Veranderende fiscaliteit biedt nieuwe kansen. Voor productmanagers van aanbieders is het een uitdagende tijd. Hoe bewaak je je marktpositie? Hoe verhoudt jouw propositie zich ten opzichte van je concurrenten? Wie zijn dat eigenlijk? Is je prijsstelling concurrerend genoeg? Hoe onderscheidend is de fondskeuze in je product?

MoneyView Research biedt sinds 1993 dé instrumenten om deze vragen te kunnen beantwoorden. Niet eenmalig, maar zo vaak als je zelf wilt. Met de MoneyView ProductManager vergelijk je voorwaarden op inhoud en kwaliteit. Met de MoneyView Analyzer bepaal je de prijspositie van je product aan de hand van eigen sets profielen. Hoe dat werkt laten we je graag zien in deze sessie!

Over MoneyView

MoneyView volgt op dagelijkse basis de productontwikkelingen op het gebied van levensverzekeringen, pensioenen, hypotheken, schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen, beleggingsproducten en bancaire producten en maakt deze transparant en vergelijkbaar. De databases van MoneyView bevatten productvoorwaarden, acceptatiecriteria, tariefinformatie en overige kenmerken. Daarnaast zijn nagenoeg alle financiële producten te berekenen via eigen webservices.

Met productkennissystemen zoals de ProductManager en MoneyView Advisa hebben banken, verzekeraars en adviseurs tot in detail inzicht in nagenoeg de hele markt aan financiële producten.

Initiatieven & producten

Zo'n 35 professionals op de MoneyView-offices in Amsterdam en Assen verwerken dagelijks de laatste wijzigingen in voorwaarden en tarieven, zodat onze database permanent actueel en volledig is. Wij zijn 100% onafhankelijk, objectief en betrouwbaar; banken en verzekeraars betalen niet voor het opnemen en beheren van hun producten in onze systemen.

Speciaal ontwikkelde applicaties, datafeeds en webservices zetten de informatie in de database om in gestandaardiseerde en op maat gemaakte overzichten en vergelijkingen van tarieven en premies.