Ronald Veld
CEO / directeur FinData

Contact

Bezoekadres
Harderwijkweg 5b
2803 PW Gouda

Onderwerp kennissessie

Van inzicht naar datagedreven productontwikkeling

Ronald Veld, CEO van FinData (onderdeel van Intersoftware Group), gaat in deze kennissessie dieper in op het thema Early Validation. Hoe kunnen adviseurs de Validator van FinData inzetten om vooraf meer inzicht te krijgen in de slagingskans van een hypotheekaanvraag? En welke data-inzichten levert dit op voor aanbieders? Hoe kan dit bijdragen aan datagedreven productontwikkeling? Aan de hand van een live demo worden de mogelijkheden getoond.

Over FinData

Gericht digitaliseren leidt tot Datadriven Product management

Op het platform digitaliseren we tarieven, productinformatie en het acceptatiebeleid van aanbieders van financiële producten en ontsluiten deze voor de hele markt. 

Met Early Validation kunnen partijen de ideale match maken tussen klantwensen en productmogelijkheden. 

Door de inzichten in het gebruik van de gedigitaliseerde informatie wordt Datadriven Productmanagement mogelijk.

“We geloven in de kracht van platformen en zien dat er in het ecosysteem van financiële diensten alleen resultaat bereikt kan worden door samen te werken.”

FinData is onderdeel van Intersoftware, dat sinds 1995 software maakt voor de financiële markt. Klanten zijn de financieel adviseurs, ketens, banken en verzekeraars. De software is gericht op de particuliere dienstverlening en wordt gebruikt voor oriëntatie, advies, bemiddeling en administratie.