Dennes Roes

Innovator financiële dienstverlening
partner Dutch Media Lab

Contact

Bezoekadres
Diemermere 7
1112TA DIEMEN

Naar de website >

Onderwerp kennissessie

Hoe financieel adviseurs via MijnHuiszaken.nl klanten binden met actueel woningaanbod

'Hoeveel kan ik verantwoord lenen?' en 'In welke prijsklasse kan ik op zoek naar een passende woning?' Na het beantwoorden van deze vragen voorzie jij jouw klant realtime van het nieuwste woningaanbod, nog vóór publicatie op de bekende huizenwebsites. Tijdens het zoeken naar een woning ben je continu in beeld en houd je mogelijke concurrentie buiten de deur. Als de hypotheek eenmaal is gepasseerd en de klant in zijn nieuwe woning woont, blijf je jouw klant regelmatig informeren over de waarde van de woning. Zo blijf je ook tijdens de looptijd van de hypotheek in beeld.

Over Dutch Media Lab

Dutch Media Lab is dé one-stop-shop voor de online behoeften van financieel advieskantoren en andere ‘financials’. We kennen de markt en spreken de taal. Dat zorgt voor een vlotte implementatie, die verder gaat dan een nieuwe website of krachtige actiepagina. Wij helpen relaties ook met tools voor hypotheekberekeningen, zelf-sluit-verzekeringen, renteoverzichten, nieuwsberichten of slimme formulieren voor de nazorg. Ook helpen we relaties te starten met webcamadvies of digitaal ondertekenen. Niets moet, bijna alles kán. 

Initiatieven & producten

Op het fundament van uitgekiende template websites speelt Dutch Media Lab in op individuele klantwensen. Dat varieert van het ontwerp en bouwen van een custom website tot het eenvoudig integreren van slimme tools. Bijvoorbeeld de rekentools van de Nationale Hypotheekbond, verzekeringstools van o.a. serviceprovider Voogd&Voogd, en e-formulieren van ActiefbeheerScan. Sinds medio 2020 is FinanceFeeds onderdeel van onze organisatie, voor webnieuws en nieuwsbrieven. Wij zijn onderdeel van HFBG.