Thom Menssink

CEO
DDi Robotic Process Automation Platform

Contact

Bezoekadres
Binnenweg 18,
2132 CT Hoofddorp

Naar de website >

Onderwerp kennissessie

Hoe neemt DDi’s RPA Platform je veel administratief werk uit handen?

Bjorn Heinen en Thom Menssink laten u kennis maken met het meest krachtige en schaalbare no code / low code RPA Platform voor de verzekeringsbranche. Rijk uitgerust met functies en RPA apps voor Claims Processing, Mutatie en Prolongatie processen, Intelligente e-mailverwerking, behandelen van aanvragen, Finance processen. In 45 minuten nemen we u als voorbeeld mee hoe u zonder coderen de mutatie & prolongatie processen binnen uw kantoor kunt robotiseren. Daarbij beperken we ons niet tot de techniek. We maken inzichtelijk welke revenuen en extra voordelen alleen dit ene proces oplevert. Tot slot staan we ook nog stil bij een stuk Governance & Compliance.

Over DDi

DDi heeft de ambitie om herhalende administratief werk steeds verder te automatiseren, zodat mensen zich weer kunnen richten op meer waardevol werk. Met ons veelzijdige RPA Platform voegen we waarde toe aan het structureren van informatie intensieve werkprocessen. Enkele honderden klanten maken gebruik van ons RPA Platform door tientallen miljoenen processen met behulp van robotisering en artificial intelligence (AI) af te handelen.

Initiatieven & producten

Het DDi Platform bespaart financiële dienstverleners tijd, zorgt voor uniformer werkprocessen en draagt bij aan een verbeterde compliance van de bedrijfsvoering. Onze klanten gebruiken de robots van het DDi RPA Platform om ongestructureerde data te classificeren. Om daarmee de informatie toe te voegen aan de digitale dossiers, werkprocessen op te starten en te behandelen en handelingen digitaal te borgen. Het DDi RPA Platform wordt gebruikt bij mutatie- en prolongatie processen. Zowel voor volmacht als bij provinciaal. Op de schadeafdeling bij behandeling van schades, declaraties en excasso’s. Bij finance voor nota’s en inkopen en op de back office om de aanvragen te verwerken.