Omid Tansaz

Chief Technology Officer
nexxbiz

Contact

Bezoekadres
Stationsplein 32,
3511 ED Utrecht

Naar de website >

Onderwerp kennissessie

Recente innovaties en SAAS toepassingen voor de verzekeringsbranche

nexxbiz biedt een volledige SAAS verzekeringsoplossing voor verzekeraars, service providers, gevolmachtigden en aangesloten intermediair. De applicatie biedt vergaand geautomatiseerde processen op het vlak van acceptatie, mutatie, prolongatie, schadebehandeling en financieel. Ruim twintig jaar domeinkennis helpt klanten met snelle en efficiënte implementaties en beheer. Omid neemt u mee in de recente innovaties en toepassingen. 

Over nexxbiz

Wij focussen op het automatiseren van bedrijfsprocessen. Zinvol, wendbaar en duurzaam. Onze motivatie ligt in het vergroten van uw toegevoegde waarde met behulp van geavanceerde technologieën. Dankzij hun jarenlange ervaring beschikt ons  engineeringteam over de kennis en vaardigheden om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Bij nexxbiz combineren we uw domeininzichten met onze technische vaardigheden. Via een uitgekiende IT-transformatiestrategie versnellen we uw bedrijfsprocessen en de waarde die uw onderneming toevoegt.

Services

 • 'Ideation'
  Wij helpen u bij het testen en valideren van ontwerpideeën om te voldoen aan de gegeven functionele en niet-functionele eisen.
 • Coachen
  Onze experts voorzien uw team van best practices, open standaarden en geavanceerde en low-code proces- en software-engineeringtools om de productiviteit, efficiëntie en kwaliteit van uw softwareleveringspijplijn te verhogen.
 • Gezamenlijk ontwerp
  Onze ervaren software-architecten werken samen met uw teams aan het verfijnen en valideren van de bedrijfssoftware en procesarchitectuur van uw organisatie om functionele en niet-functionele kwaliteitskenmerken te waarborgen en bekende risico's en kwetsbaarheden te elimineren.
 • Engineering
  Onze procesingenieurs werken zij aan zij met uw team om uw bedrijfsprocessen veilig te bouwen en te integreren met andere bestaande bedrijfsoplossingen in uw IT-landschap.

Overige deelnemers