Marco  van Dam

Owner Missing Piece

Contact

Bezoekadres
Frankenweg 2
3962 CE Wijk bij Duurstede

Naar de website >

Onderwerp kennissessie

De Moderne Werkplek

Missing Piece heeft een nieuw concept ontwikkeld: ‘De Moderne Werkplek’. Het betreft een unieke propositie die de nieuwe wereld van Microsoft Office inclusief Teams telefonie en Microsoft Azure samenbrengt met de traditionele private cloud. Hierdoor is het mogelijk om in een maximaal beveiligde klantspecifieke ICT omgeving te werken en tegelijkertijd gebruik te maken van alle vormen van legacy-applicaties die nog volop in de financiële dienstverlening aanwezig zijn. Marco legt u graag deze unieke multi-cloud propositie uit die momenteel massaal wordt uitgerold en een echte game changer is op het gebied van hosting in de financiële dienstverlening. Met de Moderne Werkplek bent u verzekerd van een toekomstbestendig ICT platform waarmee u al uw ICT wensen, eisen en uitdagingen perfect kunt invullen.

Over Missing Piece

Missing Piece: Betrokken, Betrouwbaar en Innovatief. Met onze specialistische kennis van ICT, processen en branches bieden wij passende, functionele en innovatieve concepten. Missing Piece heeft een specifieke kennis van financiële dienstverlening, accountancy en zakelijke dienstverlening.

Met onze vestiging in Wijk bij Duurstede wordt u bediend door heel Nederland.

Initiatieven & producten

Gebruikersgemak, optimale performance, grip op kosten, schaalbaarheid en innovatie. Vanuit dat perspectief is Missing Piece ontstaan. De eigenaren Lex de Bruijn en Marco van Dam zijn beide afkomstig uit de financiële dienstverlening,  Maar ook alle medewerkers van Missing Piece spreken de taal van u als klant en begrijpen als geen ander het belang van een stabiel, eigentijds en toegankelijk ICT-systeem.

Een samenwerking met Missing Piece betekent dat u zich 100% kunt focussen op uw klanten. U kunt rekenen op een gezonde en solide ICT-partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties. De focus ligt op continuïteit en service, gedacht vanuit de gebruiker.

ICT is het kloppend hart van uw organisatie, u vertrouwt ons uw dataopslag en beheer van de ICT-infrastructuur toe. Data is voor u als organisatie het meest waardevolle bezit, om die reden is het belangrijk dat data veilig is en er op een juiste manier mee omgegaan wordt. Missing Piece en de twee data centra zijn hierom ISO27001 gecertificeerd. Daarnaast voldoet Missing Piece onder andere aan de NVGA-kwaliteitsnormering en laten wij ons jaarlijks auditen door SVC Accountants. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw ICT-omgeving.

Overige deelnemers