Bart den Hollander

CEO en Founder Invers

Contact

Bezoekadres
Westeinde 3A
2275 AA Voorburg

Naar de website >

Onderwerp kennissessie

Hoe implementeer je succesvol PSD2 in jouw organisatie?

Met de toepassing van PSD2 ben je er als bedrijf nog niet. Juist die data verrijken is essentieel voor een succesvolle implementatie voor jouw organisatie. Bart den Hollander is een autoriteit op het gebied van PSD2 en neemt je mee in een interactieve sessie naar de huidige toepassingen en de toepassingen die mogelijk zijn in de nabije toekomst. Ook is er ruimte om jouw case te bespreken en direct handvatten te krijgen hoe PSD2 in jouw organisatie effectief kan werken. Schuif aan en doe hier jouw voordeel mee.

Over Invers

Invers: Bank data aggregator made easy 

Invers is de toonaangevende bank data aggregator in de Benelux. Met onze PSD2 vergunning halen wij ruwe banktransacties op en verrijken deze tot 95% voor partners en klanten. Vervolgens leveren wij financiële analyses aan onze partners, waarmee zij in staat zijn de persoon of het bedrijf achter de bankrekening te begrijpen. 

Hoe werkt PSD2 in jouw situatie? 
In welke situatie je nu zit, PSD2 maakt uiteindelijk voor zowel jou als jouw klanten het regelen van financiële zaken eenvoudiger en sneller. Invers zorgt niet alleen voor een overzicht van betaalrekeningen of betalingen, maar verrijkt deze data ook. Dit doen wij op basis van AI en de gebruikersinformatie van meer dan 30.000 klanten. Zo heb je niet alleen de data, maar kun je direct aan de slag met jouw eigen product of dienst. Invers helpt je bij: 

  • Een lager risico door het aanleveren van een betere analyses. Alle gegevens worden verrijkt tot wel 95%. Zo maak je keuzes op basis van de juiste feiten. 
  • Een hogere klanttevredenheid bij jouw klanten. Door de samenwerking met Invers biedt jouw klanten een soepele gebruikerservaring. Ze hoeven minder te regelen en jij kunt als bedrijf snellere beslissingen maken. 
  • Een grote tijdsbesparing door de grotere efficiëntie, hogere acceptatiegraad en het snelle resultaat. 

Overige deelnemers