Edwin Perotti

Partner Insurance Data / SVC

Contact

Bezoekadres
Prinses Marielaan1
3818 HL  Amersfoort

Naar de website >

Onderwerp kennissessie

Dashboards maken van abstracte data concrete informatie

Insurance Data biedt één oplossing waarin verschillende databronnen gecombineerd kunnen worden. Bijvoorbeeld data uit de polisadministratie, de boekhouding en de salarisadministratie. Door datavisualisatie wordt uw abstracte data omgevormd naar concrete informatie. Deze informatie kan bijvoorbeeld inzichtelijk worden gemaakt op een dashboard met grafieken, tabellen en landkaarten. De verschillende dashboards worden weergegeven in het eigen portal van Insurance Data. Dit portal is beveiligd en in te richten per gebruiker. De data is altijd up-to-date en direct beschikbaar.

Over Insurance Data

Insurance Data is de specialist in het analyseren & visualiseren van data in de verzekeringsbranche. Insurance Data is ontstaan uit een samenwerking tussen Grijpma ASG (IT consultants in de verzekeringsbranche) en SVC Groep (accountants- en advieskantoor voor financieel dienstverleners). Door de samenwerking tussen deze twee bedrijven worden technische en vakinhoudelijke kennis gebundeld.

Initiatieven en producten

We bieden een business intelligence oplossing met dashboards die gericht zijn op de volledige bedrijfsvoering van een bemiddelingsbedrijf, volmachtbedrijf of verzekeraar. Naast de standaard dashboards op basis van polisadministratie en financiële administratie, is het mogelijk om zelf dashboards te ontwerpen. Daarnaast bieden we oplossingen voor inzichten in HR, telefonie en postverzending. Tevens kunnen we door onze samenwerking met BuildingBlocks voorspellingen teruggeven op basis van onze datasets.

We leveren onze oplossing inmiddels aan 135 bemiddelingsbedrijven en 42 daaraan gelieerde volmachtbedrijven. Met ruim 550 gebruikers op ons platform is Insurance Data inmiddels een breed gedragen oplossing. 

Door onze branchekennis weten we als geen ander data om te zetten in relevante informatie. Insurance Data is daarom het vertrekpunt om als organisatie (meer) data gedreven te gaan werken.

Overige deelnemers