Marco Kok

Oprichter FinRust

Contact

finrust map

Bezoekadres
Sportlaan 470
1186 KC Amstelveen

Naar de website >

Onderwerp kennissessie

Hoe laagdrempelig financieel inzicht de band met de klant versterkt

Denk jij na over het onderhoud van AOV’s en ORV’s, abonnementen, de afhankelijkheid van hypotheekomzet of actief klantbeheer? Marco Kok (Directeur FinRust & KOK Advies) zal vanuit zijn ervaring en voorbeelden uit de markt deze onderwerpen en al jullie vragen daarover beantwoorden. Hij laat zien hoe de combinatie van een innovatieve inzichttool en brondata financieel inzicht laagdrempelig maakt. Deze dienstverlening is volgens Marco essentieel voor het versterken van de binding met de klant en daarmee voor duurzaam succes van elke financieel dienstverlener.

Over FinRust Planning & Advies

FinRust Planning & Advies is software om snel en effectief te adviseren over (vroeg)pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid. De software werd in het DFO Onderzoek in 2020 en 2021 als beste gewaardeerd door het intermediair in de categorie Advies & Financiële Planning.

De FinRust inzichttool

Met de inzichttool kan de consument zelfzelfstandig financieel inzicht krijgen. Financieel adviseurs gebruiken de inzichttool ook om de portefeuille eenvoudig te onderhouden en tegelijkertijd de vraag naar advies te stimuleren. Pensioenadviseurs gebruiken de inzichttool voor communicatie aan werknemers en voor  de zorgplicht van werkgevers.

Overige deelnemers