Nathan Brouwer

Enterprise Account Executive, MT lid Figlo

Contact

Bezoekadres
Dorpsstraat 151,
2903 LA Capelle aan den IJssel

Naar de website >

Onderwerp kennissessie

Nudging en guided advice binnen financieel advies

In deze sessie bespreken Nathan Brouwer (Enterprise Executive bij Figlo) en Mick Hanswijk (CTO bij Rulecube) de laatste ontwikkelingen op het gebied van begeleid financieel advies. Low-code technieken maken het nu heel eenvoudig om klantactivatie, nudging en guided advice toe te voegen aan een adviesstraat. En dat alles is naar wens super eenvoudig aan te passen en uit te breiden. Laagdrempelig inzicht in de situatie nu en in de toekomst wordt gecombineerd met slimme tips, relevante triggers en calls to action, met een beter onderbouwd en herleidbaar advies tot gevolg. Toepasbaar in elke fase van het advies (oriëntatie, advies en nazorg). Aan de hand van enkele praktijkcases geven Mick en Nathan u een inspirerende kijk in de klantportalen van de toekomst.

Over Figlo

Figlo biedt al 25 jaar adviesapplicaties en services die een adviseur en financieel dienstverlener in staat stellen om consumenten financieel inzicht te geven. In hun huidige situatie, maar ook alternatieve plannen met wensen als een comfortabel pensioen of een andere woning(financiering). De risico scenario’s zijn met één klik altijd direct beschikbaar. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een sterke, holistische rekenmotor en een dynamisch datamodel. Onze oplossingen zijn helemaal gebaseerd op webservices en volledig online. Enterprise relaties zijn hierdoor ook in staat om eigen voorkanten en processen te bouwen die gebruik maken van alle berekeningen. Op onze generieke omgeving is alles turn key beschikbaar.

Initiatieven & producten

Het afgelopen en dit jaar staan in het teken van de vervanging van onze ‘oude’ voorkant: Figlo Advisor. Onze nieuwe voorkanten Figlo Hypotheken en Figlo Planning draaien op dezelfde rekenmotor en database. Naast technische modernisering, biedt dit ook meer mogelijkheden om deeladviezen gepast vorm te geven. Daarnaast (voor)zien we een breder gebruik van onze ‘monitoring & alerting’ services. Onmisbaar voor het invullen van nazorg. Verder staan verbeterde integraties met partners als MoneyView, Finbotx, Finner, Ockto en HDN op de agenda. Tot slot, maar zeker niet de minste, zijn we betrokken bij diverse verduurzamings projecten. Figlo Groen!

Overige deelnemers