Erwin Vonk

Customer Relations Manager
FasterForward

Contact

Bezoekadres
Stationsstraat 14,
4611 CC Bergen op Zoom

Naar de website >

Onderwerp kennissessie

Van nieuwe lead tot loyale klant — optimalisatie loont

Maak van een nieuwe lead een loyale klant met onze innovatieve software. Erwin Vonk en Dimitri Duine vertellen u hoe u de klantreis optimaliseert, van oriëntatie tot aan beheer. Met moderne, online softwaretools overtreft u klantverwachtingen én bespaart u tijd op uw dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan klantportalen, online formulieren, slim ingerichte websites, rekenprogramma’s en krachtige CRM software in de cloud. Allemaal geïntegreerd in één platform. Het resultaat? Tevreden klanten, positieve mond-tot-mond reclame, meer overzicht en meer tijd voor persoonlijk klantcontact.

Over Faster Forward

Faster Forward focust zich op de financiële dienstverlening onder het motto “elke dag efficiënter”. Dit houdt in dat ze voortdurend werken aan het vergroten van de efficiency van hun klanten en elke dag investeren in technologie. Dit doet Faster Forward al 12 jaar met veel passie. Dankzij deze jarenlange ervaring in de financiële sector is hun Elements-software uitgegroeid tot dé centrale ERP-oplossing voor financieel adviseurs.

Initiatieven & producten

Eén hoogwaardig en gebruiksvriendelijk systeem dat alle processen rondom de klant stroomlijnt: dat is de gedachte achter Elements. Elements omvat zowel een BPMS- als een CRM- systeem en biedt daarmee het beste van twee werelden. Efficiënte workflows voor de afhandeling van alle financiële processen, gekoppeld aan laagdrempelige communicatiemogelijkheden met de eindklant. Dankzij koppelingen met software van een groeiend aantal strategische partners, beschikt de adviseur bovendien altijd over de meest actuele gegevens. Zo wordt klantbeheer efficiënt en effectief uitgevoerd. 

Met de financiële software Elements zijn alle financiële bedrijfsactiviteiten geregistreerd in één systeem, waardoor er maar één software nodig is binnen de organisatie. Elements vormt het hart van elke onderneming.

Overige deelnemers