Jan Verstegen

Owner & founder
Eerstestap

Contact

Bezoekadres
Papiermolen 10,
3994 DK Houten 

Naar de website >

Onderwerp kennissessie

Waarom de beste klantbeleving online is? Slimme chatbots!

Jan neemt u mee in alle ontwikkelingen van Eerstestap. Eerstestap.nl heeft als visie ‘de beste klantbeleving is online’. In haar eerste jaren heeft Eerstestap zich voornamelijk op procesoptimalisatie, het ontwikkelen en implementeren van tooling die de zelfwerkzaamheid van de klant vergrootte. Tegenwoordig is Eerstestap dé specialist op het gebied van smart bots, slimme chatbots die fungeren als een digitale collega en die de schakel tussen de dienstverlener en de eindklant vormen. 

eerstestap.nl

Over Eerstestap.nl

Eerstestap.nl heeft als visie ‘de beste klant beleving is online’. In haar eerste jaren heeft Eerstestap zich voornamelijk gefocust op procesoptimalisatie, het ontwikkelen en implementeren van tooling die de zelfwerkzaamheid van de klant vergrootte. Tegenwoordig is Eerstestap dé specialist op het gebied van smart bots, slimme chatbots die fungeren als een digitale collega en die de schakel tussen de dienstverlener en de eindklant vormen. 

Initiatieven & producten

Onze SmartBots helpen onze opdrachtgevers bij bijvoorbeeld Nazorg, het afnemen van de Kennis en Ervaringstoets, het verkrijgen van commerciële (hot) leads, het onboarden van de eindklant en op andere vlakken waar ‘optimalisatie’ gewenst is. Ze leveren zowel klantspecifieke als generieke smartbots. De SmartBots zijn onder meer toepasbaar op websites en binnen Mijn Omgevingen.

Overige deelnemers