René
Frankena

Solution Manager
Blueriq

Contact

Bezoekadres
Veemarktkade 8
Kantoor 7120 ingang K
5222 AE 's-Hertogenbosch

Naar de website >

Onderwerp kennissessie

Eén waarheid in de keten

René Frankena vertelt als Solution Manager bij Blueriq over Early Validation en het belang van één waarheid in de keten, en het beheer van acceptatiekaders. De Early Validation oplossing van Blueriq geeft geldverstrekkers de mogelijkheid om hun acceptatiebeleid te beheren en op digitale wijze te distribueren naar midoffice systemen, en de adviessoftware van adviseurs. Veranderingen in acceptatie-kaders kunnen gemakkelijk worden beheerd en direct in de keten worden verwerkt. Zo werkt iedereen vanuit één centrale waarheid. Dit resulteert in snel duidelijkheid en zekerheid over de actuele mogelijkheden bij iedere geldverstrekker. Dit bespaart hypotheekadviseurs en hun klanten enorm veel tijd en energie.

Over Blueriq

We helpen organisaties hun klanten écht persoonlijk te helpen. De wereld van vandaag eist van organisaties om zich te organiseren rondom de klant. Alle aandacht gaat uit naar customer experience en engagement. En dat is ook terecht. Om die reden helpen wij organisaties bij het creëren van échte, persoonlijke aandacht voor elke klant.

Initiatieven & producten

Sinds 1995 helpen wij organisaties met het optimaliseren van de customer experience. Dit doen we met onze unieke oplossingen die technologie, expertise en aanpak combineren. Op deze manier kunnen we jouw organisatie continu helpen bij het creëren van de perfecte, persoonlijke dienstverlening.

Overige deelnemers